a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Το Βούκινο "ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ"

Διαβάστε το Νέο ΒΟΥΚΙΝΟ που κυκλοφορεί:




8 σχόλια:

  1. Καλή αρχή να έχουμε.. Γιατί μερικοί μερικοί έχουν πάρει αέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά πρέπει να ξεμπροστιάσεται τον κ.δήμαρχο.Είμαι κάποιων ετών και δεν έχω ακούσει τόσα ψέματα,από δήμαρχο,από τον άρχοντα που εκλέχθηκε για να πάει μπροστά τον τόπο!Το μόνο που προσπαθεί να πάει μπροστά είναι η ΓΑΙΑ και κάποιοοι σύμβουλοί του με τις αποδοχές από καράκλες του δήμου.Άχ έρμε δημότη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή!
    Εύχομαι κάθε επιτυχία και να μιλείτε παλικαρίσια χωρίς φόβο και πάθος.
    Η ενημέρωση ποτέ δεν έβλαψε, ο διάλογος προάγει τον άνθρωπο, πολλές φορές η σιωπή είναι συνενοχή.
    Η φωνή είναι κόρη της ελευθερίας.
    Η σιωπή το ζεστό πουκάμισο του φασίστα.

    Δομακής Μιχαήλ, Αμύνταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητό ΒΟΥΚΙΝΟ καλή επιτυχία στην πρώτη σου προβολή.Ευχόμαστε να είσαι αντικειμενικό και αληθινό!Πρέπει επιτέλους να υπάρξει ένα blogspot που να λέει την αλήθεια όπως είναι,αλλά και όσο πικρή και αν είναι!Υπάρχουν και άλλα blogspot που προσπαθούνε,αλλά και κάποιο που πληρώνετται από κάποιον που θέλει να επιβάλλει την δική του προβολή με τερατώδη ψέματα και γενικότερα αναλήθειες και αερολογίες.Προσπαθεί να μας γεμίσει τα κεφάλια με δίαφορες φαμφάρες νομίζοντας ότι είμαστε χαϊβάνια.Βγάλτε έξω στον λαό τις διάφορες κακοήθειες που θέλουν να περνάνε με την πληρωμένη πληροφόρηση!Βγάλτε έξω όλα τα ευτράπελα που γίνοντε στον δήμο Αμυνταίου,όλους τους ανήθικους που θέλουν να να κάνουν την δουλειά τους σε βάρος των δημοτών και του δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λεωφόρος ''Ανδρέα Παπανδρέου'' ανάδειξε την πόλη μας. Καθώς εισέρχεται κανείς στο Αμύνταιο αντιλαμβάνεται πως μπαίνει σε πόλη, την πρωτεύουσα της επαρχίας Αμυνταίου και του ομώνυμου καλλικρατικού δήμου. Η σημερινή της κατάσταση δεν είναι αυτή που της πρέπει δεν είναι αυτό που μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολα σας ενοχλουν μουφακια οι δουλειες που εκανε ο ΜΟΥΦΑΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ δε σας πειραξε. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν έδινε δουλειές ο Μούφας,τις έδινε και τις πλήρωναι από την τσέπη του,από τον λογαριασμό του,όχι από τον λογαριασμό του δήμου και των δημοτών,για εκλογικά παιχνίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.