a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Είναι απίστευτο το πως λέει τόσα ψέµατα ο δήµαρχος χωρίς να ντρέπεται!





Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Φιλοζωϊκό Αμυνταίου και τον Δήμαρχο...






Η απάντηση του φιλοζωικού συλλόγου Αµυνταίου 
«Η Αγκαλιά», στις δηλώσεις του Δηµάρχου Αµυνταίου για τα αδέσποτα.
«Το µόνο που έκανε είναι να αγοράσει 200 εµβόλια, 200 λουράκια και 16 σακιά τροφής για όλα τα αδέσποτα.
Αυτός ο σύλλογος -για τον οποίο µιλάει έτσι απαξιωτικά- είναι, που µαζί µε τον εθελοντή κτηνίατρο, που είναι και δηµοτικός σύµβουλος, τον κ. Γιώργο Διδασκάλου, έκανε τους αντιλυσσικούς εµβολιασµούς στον ΔΡΟΜΟ, επειδή τα περίφηµα σφαγεία που παραχώρησε ο δήµος είναι ο χώρος που πλένεται το απορριµµατοφόρο και δεν υπάρχει ούτε αποχέτευση, ούτε ρεύµα παρά µόνο βροµόνερα, σκουπίδια και µεγάλους αρουραίους!
Επίσης, κατά τα λεγόµενα του, πώς ο δήµος εµβολίασε τα αδέσποτα ενώ ο εθελοντής κτηνίατρος δεν εµφανίστηκε ποτέ; Ή µήπως πλήρωσε κτηνίατρο και εµείς δεν τον είδαµε;
Και για όσα ζώα στειρώθηκαν, ώστε τουλάχιστον να µην έχουµε αύξηση του αριθµού των αδέσποτων, η δαπάνη βάρυνε αποκλειστικά και µόνο τα µέλη του συλλόγου, που ως δηµότες αυτής της πόλης έχουν την απαίτηση τουλάχιστον, να µην τους κοροϊδεύει κατά πρόσωπο ο δήµαρχος λέγοντας ότι τις έκανε ο δήµος εφόσον, όπως ισχυρίζεται, έχει κάνει όλα όσα ορίζει ο νόµος.
Και όσο για τις δηλώσεις του πως ο νόµος λέει ότι, όποιος ταΤζει ή περιθάλπει αδέσποτο θεωρείται και ιδιοκτήτης του το µόνο που δείχνει είναι ότι, ενώ δεν κατέχει από νοµικά, δεν έχει καν τη σωφροσύνη να ρωτήσει κάποιον δικηγόρο πριν µιλήσει.
Όπως φαίνεται το Αµύνταιο είναι ο φτωχός συγγενής στη Δυτική Μακεδονία.
Παρά τα λεγόµενα του δηµάρχου, η Πτολεµαίδα έχει καταφύγιο ζώων, η Φλώρινα έχει πρόγραµµα εµβολιασµού και στειρώσεων για 200 σκυλιά, η Κοζάνη έχει ήδη στειρώσει πάνω από 500 και, ώ του θαύµατος, στα Γρεβενά βρέθηκε ο κρυµµένος θησαυρός που ψάχνουν στο Νυµφαίο, καθότι έκαναν φέτος καταφύγιο.
Φαίνεται λοιπόν ότι σε όλους τους άλλους δήµους περίσσευε το ένα εκατοµµύριο ευρώ για το οποίο θα µας φορολογήσει ο ,δήµαρχος, αφού, κατά την άποψή του, τόσα χρειάζονται για την κατασκευή καταφυγίου».
ΤΟ Δ/Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.