a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Είχε και συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



"Αυτοψία" για καταγγελία κατά του Δημάρχου από την αντιπολίτευση…  
  Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, σχετικά με ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολήτευση, Αποστόλη Θεοδώρου και αφορούσε την τοποθέτηση στύλων της ΔΕΗ περιμετρικά της οικίας του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδη στο Αντίγονο,
δίνοντας απάντηση στην παραπάνω καταγγελία ο κ. Ιωσηφίδης την χαρακτήρισε στοχευμένη συκοφαντία εκ μέρους της αντιπολίτευσης και ισχυρίστηκε, ότι επί θητείας του δεν έχει τοποθετηθεί καμία κολόνα στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα πρότεινε να δημιουργηθεί επιτροπή και την επόμενη ημέρα να επισκεφτεί τον χώρο προς διερεύνηση της παραπάνω καταγγελίας.
  Σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, επιτροπή αποτελούμενη από τους Δημοτικούς Συμβούλους, Αποστόλη Θεοδώρου, Θωμά Τζήγα και τον πρώην Δήμαρχο, Γιάννη Στάϊο, επισκέφτηκε την Τ.Κ. Αντιγόνου και συγκεκριμένα την περιοχή έξω από την οικία του κ. Ιωσηφίδη.
  Παραθέτουμε το ρεπορτάζ που μας έστειλαν μέλη της επιτροπής…

Η ερώτηση του κ. Θεοδώρου ΕΔΩ (2:05)
Η απάντηση του κ. Ιωσηφίδη ΕΔΩ (16:39)
Το ρεπορτάζ μελών της επιτροπής ΕΔΩ
 
ΠΗΓΗ: http://eperiskopio.blogspot.gr   (ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ)

3 σχόλια:

  1. Καλά ο δήμαρχος έχει χάσει το παιχνίδι και προσπαθεί με άστοχες εξηγήσεις και διάφορα ψέματα,να πείσει όλους που βλέπουν την αλήθεια!Δήμαρχε,τι την ήθελες την επιτροπή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Giannis o Staios pou kolaei? Aftos eine idos ipo exafanish. Ena euro den afinei sto Amyntaio. O asxetos o Staios epitropi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τόσο θράσος?ποσο επικινδυνος μπορει να ειναι καποιος που λεει με τετοια ευκολία και τέτοια έμφαση ψέματα ,όταν μάλιστα μπορεί να τ αποφύγει με απλούς πολιτικούς ελιγμούς.Πόσο μπορει να υποτιμησει πλέον τη νοημοσύνη μας αυτός ο τόσο επικινδυνος άνθρωπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.