a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΕΓΚΡΙΣΗ 1.345 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ




 Ο Δήμος Αμυνταίου, είναι ο μόνος στον Νομό μας, 
που δε ζήτησε άτομα!!! 
Γιατί???????? 


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ Τ.Κ.ΦΑΝΟΥ



Ανακοίνωση μετά την υλοποίηση της εκδήλωσης προς τιμήν της γιορτής “Ζωοδόχου Πηγής” στο Φανό Δήμου Αμυνταίου.



  Το Δ/κο Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ζωοδόχος Πηγή” και το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Φανού του Δήμου Αμυνταίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, άλλη μια φορά για την παρουσία τους και την συμπαράστασή τους στην προσπάθεια του μικρού συλλόγου μας, της τοπικής κοινότητας και των κατοίκων του χωριού, όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Η εκδήλωση εκτός από την θρησκευτική της αναφορά έχει και πολιτιστικές ρίζες.
Ευελπιστούσαμε φίλες και φίλοι, μετά τις υποσχέσεις της Δημοτικής αρχής (δηλ. του Δημάρχου) το 2011, ότι οι εγκαταστάσεις που μας στέγασαν θα ήταν υπόθεση του Δήμου, ότι οι υποσχέσεις εκείνες δεν θα ήταν λόγια κενά περιεχομένου και ότι θα είχαμε αρωγό και συμπαραστάτη τον Δήμο.
Όχι μόνο δεν κατασκευάστηκαν από το Δήμο, αλλά ούτε καν μας δόθηκαν υλικά, λαμαρίνες και ξυλεία που έχει ο Δήμος μας και είναι ιδιοκτησία όλων μας και όχι περιουσία του Δημάρχου να την δίνει σε όποιον σύλλογο και κοινότητα θέλει.
Πέρυσι με την παρελκυστική τακτική του Δημάρχου, θα μας δώσει, δεν θα μας δώσει τα υλικά, δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τις εκδηλώσεις μας.
Φέτος κατά τη επίσκεψη του συλλόγου στον Δήμαρχο, στους προθαλάμους του γραφείου του, με απαξιωτική συμπεριφορά μας δήλωσε ορθά κοφτά ότι δε μας δίνει τις λαμαρίνες γιατί χάνονται.
(να τις ζητήσεις Δήμαρχε από αυτούς που τις έδωσες και τις έχασαν και όχι από εμάς).
Καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά δε μας κάνουν να αισθανόμαστε ευχάριστα. Αισθανόμαστε όμως την υποχρέωση να γνωστοποιήσουμε τα γεγονότα και να δηλώσουμε ότι μετά την απόκτηση δικών μας υλικών, με την οικονομική βοήθεια μελών του συλλόγου θα είμαστε κοντά σας, με τους νέους μας κάθε χρόνο.
Κλείνοντας, ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης.
 28-05-2013

Το Δ/κο Συμβούλιο του Συλλόγου
Το Τοπικό Συμβούλιο της κοινότητας Φανού του Δήμου Αμυνταίου