a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΙΣΤΑΝ!



Ειδήσεις και εξελίξεις σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα 
του Δήμου μας!
(Σ α τ ι ρ ι κ ό)




ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΙΣΤΑΝ*

Από έγκυρες πληροφορίες μας, στο επόμενο τεύχος των «Μπαρουφο-Δρώμενων», που πάντα με ανείπωτη αγωνία, προσμένουν για ενημέρωσή τους, οι Δημότες μας, δημοσιεύονται ενδιαφέρουσες ειδήσεις για τον Δήμο μας.
Φυσικά, κυρίαρχο πρόσωπο των περιεχομένων του, που αγόγγυστα πληρώνουν οι υποτελείς με το ποσό των 200.000 ευρώ, είναι ο Δήμαρχος του Μπαρουφιστάν, ο ανεπανάληπτος και μοναδικός Μάκης Μυνχάουζεν.
Πέρα λοιπόν απ’ τα γνωστά και με, τα-ρα-τα-τζούμ, αναγγελθέντα κατά καιρούς, για αυτόνομες τηλεθερμάνσεις (που ακόμα δεν έχει την ετοιμότητα και υπόσχεται ότι θα λειτουργήσουν του χρόνου), σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, ηλεκτρικό ρεύμα που θα πουλάει και αργότερα θα παράγει ο Δήμος, κι άλλα τέτοια έργα που έχουν δρομολογηθεί, και την επόμενη των εκλογών, θα απολαμβάνουν οι ευτυχείς δημότες του Μπαρουφιστάν, υπάρχουν κι άλλα μύρια τόσα, που θα παρουσιαστούν απ’ τις σελίδες των «Μπαρουφο-Δρώμενων».

Α. Φαράγγι, Μανιάκι, Αντίγονο, Πελαργός και Βαρικό, που βρίσκονται δίπλα στην πορεία του ΤΑΡ του αγωγού φυσικού αερίου, που θα ‘ρχεται απ’ τη Κασπία, θα απολαμβάνουν το αγαθό μιας δωρεάν πηγής ενέργειας.
Τελείως εμπιστευτικά και μεταξύ μας, κομάντος-συνεργάτες του άξιου αυτού Δημάρχου, θα φτιάξουν λαθραίες παροχές, και μέσω αυτών, θα υπάρχει άφθονη και δωρεάν ενέργεια για θέρμανση, θερμοκήπια, πισινές, σάουνες και τζακούζι, των ευτυχών αυτών θνητών Δημοτών μας.

Β. Άλλοι ορκισμένοι κομάντος του Μπαρουφο-Δημάρχου μας και με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας, ήδη σκορπίζουν στο αχανές ορυχείο, όπου  δουλεύουν εργάτες και αρχαιολόγοι, σπασμένα σταμνιά, πιθάρια, όστρακα, τα οποία στη συνέχεια, ανακαλύπτουν οι αρχαιολόγοι.
Το πρόγραμμα αυτό, προβλέπεται να συνεχίσει την επόμενη 30ετία, απρόσκοπτα και δημιουργικά.

Γ. Το εργοστάσιο Ξινού Νερού, που μετά την επίσκεψη του Φούχτελ, βλέπει τεράστια αύξηση στην παραγωγή του, θα συνδεθεί με αγωγό δίπλα από τον ΤΑΡ και θα παρέχει συνεχώς Ξινό Νερό, στη διψασμένη γι’ αυτό, Δυτική Ευρώπη! Το έργο έχει αναλάβει η Ελληνογερμανική κολοσσιαία εταιρεία, Ιωακείμ - Γιοακίμ. LTD. Για την προώθηση των πωλήσεων, ήδη δωρήθηκαν στον μεγαλοδιανομέα, 24% έκπτωση (δηλ. 220.000€), ως δώρο των γνωστών υπηρεσιών και συνεχίζεται η δωρεά, με 10% έκπτωση… Πάρτε κόσμε τζάμπα!!!

Δ. Στο Σκλήθρο, το οποίο όπως καλά γνωρίζετε όλοι, βρίσκεται χωμένο ανάμεσα σε δύο βουνά, ανατολικά και δυτικά, κι έτσι στερείται του ήλιου, τουλάχιστον επί  4ώρου ημερησίως, προβλέπεται έργο μοναδικής σύλληψης, που μόνο το μυαλό ενός Ιωσηφίδ- Αρχιμήδη, μπορούσε να συλλάβει!
Άλλωστε, είναι γνωστές οι σημαντικές σπουδές αυτού του γίγαντα του πνεύματος κι έτσι δικαιολογείται κάθε του Μπαρουφοϊδέα..
Δύο τεράστια λοιπόν κάτοπτρα, κυρτά, θα τοποθετηθούν στις κορυφές των βουνών, ένα ανατολικά και ένα δυτικά. Έτσι, θα αντανακλώνται οι ακτίνες του ήλιου και θα στέλνονται στους στερημένους από τον ήλιο Σκληθριώτες. Το έργο έχει αναλάβει η γερμανική Φούχτελ-Μακ-Intestein LTD. Ήδη προσλαμβάνονται εργατοτεχνίτες. Για αιτήσεις, στο Δημαρχείο ή τη ΓΑΙΑ. Το ίδιο κάνει. Την ίδια τύχη θα έχουν και οι αιτήσεις όσων πιστεύουν σε Μπαρουφο-επενδύσεις.

Ε. Το Νυμφαίο θα αλλάξει χαρακτήρα κι επενδυτικό σχεδιασμό. Από τουριστικός, ορεινός προορισμός, θα γίνει στροφή στην κατεύθυνση της αλιείας, στην υπό διαμόρφωση, τεχνητή λίμνη στον Λάκκο. Ιχθυοκαλλιέργεια γριβαδιών, γουλιανών, τσιρονιών, γλάρων, πελεκάνων, κι όλων αυτών τον επικερδών ασχολιών, που θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη στους συμπαθείς Βλάχους του Νυμφαίου, που από παράδοση πάντα, απεχθάνονταν τα ψάρια!
Αυτό, κόντρα στο ρεύμα και την παράδοση, και σύμφωνα και με τις οδηγίες της Τρόικα, που θέλει μεταρρυθμίσεις στις ως τώρα ελληνικές πρακτικές.
Ο παπάς, ο ψάλτης κι ο δάσκαλος, ανακηρύσσονται υπεύθυνοι της TASK FORCE, που θα ‘χει την εποπτεία του όλου επιχειρήματος.

ΣΤ. Επάγγελμα κι απασχόληση όμως -και λόγω της κρίσης- θ’ αλλάξουν κι οι συμπαθείς Λεχοβίτες. Κι από κτιστάδες και πετράδες και τεχνίτες, θα γίνουν μπαξεβάνηδες και πωλητές στις λαϊκές, μαρουλιών, ντομάτας, αγγουριών.
Ήδη τους ενημέρωσε, ο Μάκης ο απερχόμενος, για τα θερμοκήπια, που προβλέπεται να λειτουργήσουν, όταν με το καλό, λειτουργήσουν οι αυτόνομες τηλεθερμάνσεις, που είναι έργο, που έχει ξεκινήσει πλέον, αν δεν άρχισε κιόλας, να βγάζει καπνούς και μπούρμπελη.

Ζ. Στο Πεδινό, στο ύψος της ταβέρνας «Κόκορας», θα στηθούν διόδια για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Έτσι, και θέσεις εργασίας θα προκύψουν, και έσοδα για το Διαμέρισμα και τον Δήμο.
Φαντασία χρειάζεται στην εξουσία. Φαντασία και επιχειρηματικότητα…και παραμύθιασμα…

Η. Ανάργυροι και Κλειδί, προβλέπεται στο ορατό μέλλον, να εξαφανιστούν σαν οικισμοί, από το χάρτη του Δήμου μας. Απ’ τους κατοίκους τους, οι γηραιότεροι θα αναληφθούν στα ουράνια, οι νεότεροι θα διασκορπιστούν στη γη.
Ο χρόνος δουλεύει συστηματικά για υλοποίηση του σατανικού αυτού σχεδίου.
Άλλωστε, κι οι δύο κοινότητες, δεν πίστεψαν και δεν πολυσυμπάθησαν τον Μπαρουφο-Δήμαρχο Μάκη.

Θ. Ροδώνας - Φανός - Κλειδί κτλ, δεν υπάρχουν για τον Ιωσηφίδη. Απλώς, μπορούν κάλλιστα και ζουν και λειτουργούν αυτόνομες, με τους άξιους προέδρους τους, χωρίς Δήμαρχο.

Ι. Λιμνοχώρι και Βαλτόνερα, στους ίδιους ρυθμούς. Πρέπει βέβαια να επισημάνουμε την τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη του Λιμνοχωρίου, των γηγενών του Αντιδημάρχου, που πραγματικά βοήθησαν το χωριό τους.

Κ. Οι Πετριτσιώτες, ελπίζουν στη σύνδεσή τους με τον Άγιο με υδροπλάνα, πράγμα που θα τους μετατρέψει από αγρότες, σε ξενοδόχους τουριστών. Το ευχόμαστε ολόψυχα. Άλλωστε, υποδέχθηκαν πολύ θερμά κι εκείνον, τον κοντό πρόξενο της Γαλλίας! Μεγαλεία και τα-ρα-τα-τζουμ, που φέρνουν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

Λ. Λεβαιώτες με Φιλωτιανούς, με την πατροπαράδοτη φιλία τους, θα αποτελέσουν στο εγγύς μέλλον, έναν οικισμό με όνομα, «Φιλωτολεβαία». Προς ώρας, διαφωνούν οι Λεβαιώτες, που θέλουν το όνομα, «Λεβαιοφιλώτας». Ο Μάκης με τους ανθρώπους του, στους μεν τάζει το ένα, στους δε, το άλλο. Κουλουβάχατα δηλαδή. Σίγουρα θα τους φέρει βόλτα. Είναι «γάτα» στις υποσχέσεις.

Μ. Στο Βεγόρα, θα μετεγκατασταθεί, ο Γεωργικός Συνεταιρισμός Αμυνταίου. Με νέο όνομα, για την αποφυγή παλιών χρεών, αλλά την ίδια πετυχημένη διοίκηση, που τον οδήγησε στον καταποντισμό.
Η συνεργασία του Δημάρχου με τους Γερμανούς, έχει ανοίξει τις αγορές του Μονάχου, στα μοναδικά ελληνικά προϊόντα.
Μόνο το γερμανικό τοπικό μας LIDL δεν πουλάει τίποτε δικό μας, ενώ όλοι μας είμαστε φανατικοί πελάτες του.

Ν. Ασπρόγεια και Περικοπή, θα ζήσουνε μέρες λαμπρές, με τους συνταξιούχους τουρίστες, Βορειο-Ευρωπαίους, που θα παραθερίζουν στην ακατοίκητη τώρα Περικοπή.

Ξ. Στην Κέλλη, λύθηκε το από αιώνων πρόβλημα με το νερό. Αυτό φυσικά, το χειμώνα, γιατί πάλι το καλοκαίρι, θα τους ξεράνει η λειψυδρία.
Θα μου πείτε, μην τα θέλουμε όλα.. Ας μείνει και κάτι, για τον επόμενο Δήμαρχο.
Σύντομα πιστεύω (μετεκλογικά), θα λυθεί κι αυτό.

Ο. Στις Αγραπιδιές, προβλέπεται σύντομα η λειτουργία τελεφερίκ, που θα το ενώνει, με τα Λινούρια του Νυμφαίου. Παρκάρεις το αμάξι στην αυλή του σχολείου, και …τζουπ…, στο Νυμφαίο…
Νομίζω τελειώνει προς ώρας η περιήγηση στα διαμερίσματα του Δήμου, που πέρασαν μέρες λαμπρές, τρισήμιση χρόνια τώρα, με τη διακυβέρνηση του Μάκη.
Τώρα πλέον, η αυλαία του τέλους, πέφτει βαριά, για τον Μαρουσιώτη, αποτυχημένο πολιτευτή, που σαγήνεψε με τα παραμύθια του, λίγους πάνω από τους μισούς Δημότες μας.
Κι όπως λένε πάντα οι ιστορίες, …τέλος καλό, όλα καλά…
Καλή κάλπη, και με τη νίκη.

* Όπως εύστοχα χαρακτήρισε τον Δήμο μας, ο Δημήτρης Άρχοντας.

6 σχόλια:

  1. Μεγαλύτερος μπαρουφολογος απο σένα Αρχοντα δεν υπαρχει. Ευτυχως οι ιθαγενεις που πιστευουν αυτα που γραφεις ειναι λιγοι και δεν φτανουν να κανουν τον Θεοδωριδη ξανά δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, διευκρινίζουμε (αν και το γράφει στο άρθρο), ότι το εν λόγω σατιρικό κείμενο, δε συντάχθηκε από τον κ.Δημήτρη Άρχοντα! Απλώς "δανειστήκαμε" τον εύστοχο κατά τη γνώμη μας χαρακτηρισμό "Μπαρουφιστάν"!

      Διαγραφή
  2. γι'αυτόν το λόγο δεν θα ψηφίσω Ιωσηφίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη σκατε ρε παιδια,θα σας φερω έναν υποφηφιο δημαρχο,αποτυχημενος κι αυτος, σαν τον Ιωσηφιδη απο την Εκαλη!! τι λετε ραγιαδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανεβείτε στην αλατιερα σας και δρόμο ψευτοθοδωροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι θα εχουμε το μουφισταν και τον φουσκα τον αλατιερα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.