a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΚΟΥΚΟΥ-ΤΖΑΑΑΑΑ....ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΕΔΩ, ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΕΚΕΙ...

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ
            Μετά από έντονες και πιεστικές διαμαρτυρίες των κατοίκων του Φιλώτα, η παρούσα Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε πριν από ένα χρόνο περίπου να επιλύσει ένα σημαντικό πρόβλημα της τοπικής μας κοινότητας: να απομακρύνει άμεσα το εγκαταλελειμμένο και σκουριασμένο όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας που κοσμούσε την είσοδο του χωριού μας (μπαίνοντας από Πτολεμαΐδα)...
, καθώς η παρουσία του οχήματος αυτού όχι μόνο αποτελεί εστία μόλυνσης και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, δεδομένου ότι, εκτός από τα σκουριασμένα μέταλλα του οχήματος, την εικόνα συμπληρώνουν και τα παρανόμως πεταμένα μπάζα και σκουπίδια περιμετρικά του οχήματος, αλλά κυρίως εξαιτίας της επικινδυνότητας της, λόγω του ότι σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται παιδική χαρά και το όχημα είναι ευκόλως προσβάσιμο από τα παιδιά.
            Κι όντως, το πυροσβεστικό όχημα απομακρύνθηκε από τον ακάλυπτο χώρο του παλιού γηπέδου!  

            Ωστόσο, δεν πήγε μακριά. Η παρούσα Δημοτική Αρχή έκρινε σκόπιμο να το κρύψει 7 ολόκληρα μέτρα παρακάτω ανάμεσα σε δύο κτήρια, αφήνοντάς το πάλι εκτεθειμένο και προσβάσιμο!!!!
            Βέβαια, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι με την ενέργειά της αυτή η παρούσα Δημοτική Αρχή φρόντισε για τον εξωραϊσμό της εισόδου του χωριού μας, καθώς το σκουριασμένο πυροσβεστικό όχημα δεν είναι πλέον ορατό από το δρόμο, θέτοντας έτσι σε προτεραιότητα το «φαίνεσθαι» και αγνοώντας πλήρως τη δημόσια υγεία και την προστασία των παιδιών του χωριού μας.

            Συμπερασματικά, την ανικανότητα ή έστω την απροθυμία για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων της τοπικής μας κοινότητας μπορούμε να την ανεχτούμε μέχρι τη στιγμή που μας δίνετε η δυνατότητα να αλλάξουμε την κατάσταση και τους διοικούντες, αλλά οι εμπαιγμοί και η απροκάλυπτη κοροϊδία πρέπει να στιγματίζονται και να επισύρουν δραστικές ενέργειες.
Αθανάσιος Δημ. Παπαφυλάκης
Δικηγόρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Φιλώτα 
με το συνδυασμό «Με συνέπεια και στο αύριο» 
του κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.