a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Σύγκληση τοπικού συντονιστικού οργάνου-Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών περιοχής Δήμου Αμυνταίου.


Δήμος Αμυνταίου 
 Γρ. Δημάρχου












ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            ΘΕΜΑ: Σύγκληση τοπικού συντονιστικού οργάνου-Σχεδιασμός και δράσεις  Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών περιοχής Δήμου Αμυνταίου.

Σύσκεψη για την πολιτική προστασία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαΐου 2015 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Αμυνταίου. Στη σύσκεψη παρευρέθησαν  ο Δήμαρχος Αμυνταίου κος Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος,οι Αντιδήμαρχοι  κ. Ακριτίδης Βαγγέλης, κ. Θεοδώρου Απόστολος, κ. Καραγιαννίδης Σάββας και κ. Δεληγιαννίδης Στάθης , ο Διοικητής του Α.Τ. Αμυνταίου ,κ. Δημόπουλος Δημήτριος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής, κ. Ζυγούρης Βάιος και από τη Δ/νση Δασών Φλώρινας, ο κ. Παράσχου Παναγιώτης.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι συμμετέχοντες εστίασαν στα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης,  ενώ ο δήμος δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί προτεραιότητα στο συντονισμό εκείνων των ενεργειών, που θα προτάσσουν την ασφάλεια των πολιτών αλλά και την προστασία  του φυσικού και ζωικού οικοσυστήματος της περιοχής.

Αμύνταιο, 03 Ιουνίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.