a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την αυριανή έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και τους σχολικούς συμβούλους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και στους γονείς των μαθητών η φετινή χρονιά να αποτελέσει ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση και τη δημιουργία.
Ιδιαίτερα στους μικρούς μαθητές που φέτος κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο σχολείο, εύχομαι η νέα αρχή στη διαδικασία της μάθησης να συνοδευτεί από ευχάριστα συναισθήματα  και θετική διάθεση.
Ο δρόμος βέβαια για την κατάκτηση της ουσιαστικής  γνώσης είναι πολλές φορές επίπονος, χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Με τη σωστή καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και με τη συμπαράσταση των γονέων είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθούν χρήσιμα εφόδια για το μέλλον, που θα κοινωνικοποιήσουν σωστά τους μαθητές και θα τους καλλιεργήσουν ηθικά και πνευματικά.
Ως Δημοτική Αρχή είμαστε πάντα κοντά στα προβλήματα των μαθητών και καθημερινά αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση των συνθηκών των σχολικών μονάδων. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις Σχολικές Επιτροπές και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που προκύπτουν.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή πρόοδο σε όλους, με την ελπίδα ότι θα μετουσιώσετε  τις γνώσεις και τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε προς όφελος των προσωπικών σας δυνατοτήτων και του τόπου σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.