a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΚΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα έλαβε χώρα, στις 4/8/2016, στο μέγαρο της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας (ΖΕΠ) ύστερα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής κου Στ. Γιαννακίδη, η πρώτη διερευνητική συνάντηση με μοναδικό θέμα την αξιοποίηση των Κέντρων Αποκατάστασης, πρώην ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου και της αντίστοιχης δομής του Άργους Ορεστικού.
Μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο διοικητής της 3ης Υ.ΠΕ. (Μακεδονίας) κ. Γ.Κ. Κίρκος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, εκπρόσωποι των διοικήσεων των νοσοκομείων Φλώρινας, Καστοριάς καθώς και οι υπεύθυνοι ιατροί των αντίστοιχων δομών.
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε, η ανακοίνωση και η παρουσίαση εκ μέρους του κου Κίρκου της κας Αγγελικής Σταυριανού, ειδικότητας ιατρού φυσικής ιατρικής, η οποία θα ανήκει  πλέον στο ιατρικό δυναμικό του ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου.
Ευελπιστούμε, η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και του αντίστοιχου θεματικού αντιπεριφερειάρχη κου Γιαννακίδη για την ουσιαστική λειτουργία του ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου να βρει πρόσφορο έδαφος ώστε να ανακουφίσει την τοπική κοινωνία και να ωφεληθεί πολλαπλά η περιοχή μας.  Ως Δημοτική Αρχή διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας  ότι θα αποτελέσουμε έναν σημαντικό αρωγό σε αυτή την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.