a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ;;;



Έργα και ημέρες του Συνταγματάρχη ε.α.("mini"), ασβεστά, επιστήμονα προπαγανδιστή, Προέδρου της ΔΕΤΕΠΑ και οικολόγου...
 





4 σχόλια:

  1. Αυτός ήταν ο στόχος του.Αφού είδε και απόειδε να κάνει συνδυασμό και να διεκδικήσει την θέση του δημάρχου,αλλά δεν του βγήκε για λόγους που αντιλαμβάνεται ο καθένας,έκατσε στα αβγά του και σου λέει,δεν είναι καλύτερα να τα παίρνω χωρίς σκοτούρες?Μπράβο κ.πρόεδρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι άκουσα,λένε ότι κατ' επείγον θα καλέσει η Εισαγγελία τους υπευθύνους της επιχείρησεις,αλλά και τους αρμόδιους του δήμου,για να ερευνηθεί το θέμα,για το ποιός έχει ευθύνες σχετικά με τις αποθέσεις των βιομηχανικών αποβλήτων στο Άγιο Παντελεήμανα!Άκουσα πάλι ότι οι υπεύθυνοι άρχισαν να ανησυχούν!Άλλοι λένε ότι σε πρόσφατη πρόχειρη ανάλυση που έγινε στα απόβλητα αυτά,περιέχουν,λένε,καρκινογόνες ουσίες πολύ βλαβερές για το περιβάλλον και κατά συνέπεια για τον άνθρωπο!Αν είναι όλα αυτά αληθινά,τότε που πρέπει να κρυφτείται κύριοι υπεύθυνοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΕΥΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΖΑΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟ LSD ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ. ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΕΙ Ο ΜΟΥΦΑΣ. ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ;; ΚΡΙΜΑ

      Διαγραφή
  3. ΕΜΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞΤΡΑ ΜΟΧΘΗΡΟΣ. ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΜΑΣΑΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΩ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΠΙΟ ΒΑΡΥΣ. ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΤΝΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΔΙΠΛΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ. Ε ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΙΣ. ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ...ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.