a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

"Λεφτά υπάρχουν", "Περίεργες τρύπες", "Ζωή Σκυλίσια" κ.τ.λ.



Το ολοκαίνουργιο "ΒΟΥΚΙΝΟ"...










2 σχόλια:

  1. Περί λαϊκών συνελεύσεων


    Από πότε η ενημερώσεις των δημοτών λέγονται λαϊκές συνελεύσεις;
    Εγώ ξέρω πως στις λαϊκές συνελεύσεις υπάρχει βήμα, όπου παίρνει ο συμμετέχων σε αυτές το λόγο. Και οι συμμετέχοντες είναι όλοι μεταξύ τους ισότιμοι. Δεν υπάρχουν δήμαρχοι εκεί κτλ κτλ.

    Αυτό που βλέπουμε είναι, το δήμαρχο και τους λοιπούς δημοτικούς του συμβούλους να είναι παραταγμένοι απέναντι στον κόσμο, καθισμένοι σε καρέκλες με έδρανα μπροστά τους.
    Δεν θυμίζει ούτε καν ενημέρωση αλλά ΔΙΑΛΕΞΗ.

    Μην υποτιμάτε τόσο πολύ τη νοημοσύνη του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμαρχος κατά την προεκλογική περίοδο,έταζε τα πάντα,προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές.Θα κάνω το ένα,θα κάνω το άλλο,θα κάνω το παράλλο.........και δεν σημαζεύεται.Αυτλα από την "ΓΑΙΑ",τα άλλα από την "ΓΑΙΑ" σε διάφορους συλλόγους,ακούω όμως ότι κάποιοι από τους συλλόγους ,δεν έχουν πάρει τα ταγμένα.Όλα θα τα κάνω αγαπητοί συνδημότες!Τώρα μας λέει,(βλέπε λαϊκή συνέλευση Φιλώτα),ότι γνωρίζαμε όλοι από το 2010 ότι θα στενέψουν τα οικονιμικά της Ελλάδας και θα υπάρχει πρόβλημα.Όπως βλέπετε όλοι σας είναι πολύ δύσκολο μέχρι ακατόρθωτο να γίνουν μεγάλα έργα,διότι η οικονομική κρίση είναι πολύ μεγάλη.Από την άλλη μας λέει ότι είμαστε ο πρώτος δήμος της Δυτικής Μακεδονίας σε απορροφήσεις χρημάτων για έργα,(βλέπεις δήμαρχε με μελέτες των προηγούμενων δημάρχων)!Και όμως συνδημότες μου,όποιος δήμος ήταν προετοιμασμένος με μελέτες,ενέταξε πολλά έργα!Άρα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.