a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ.Ο.Χ ( 5ΜΗΝΑ )

                                

  ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ.Ο.Χ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/2 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00 ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Κ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Κ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ.
   ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.



ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 5ΜΗΝΗΤΕΣ
 ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ στοχευμένο το σχόλιο του κ.Θεοδωρίδη.Φαίνεται ότι κατάλαβε το τι ακριβώς συμβαίνει.Οι φαμφάρες της κ.Γιαννιτσοπούλου,σχετικά με τον κ.δήμαρχο ήταν απλές μπαρούφες.Αυτόν τον δήμαρχο φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρουμε.Άλλες είναι οι προτεραιότητές του.Δεν τον νοιάζει εάν πεινάνε τα παιδιά μας!Ευχαριστούμε κ.δήμαρχε.Λάμψατε δια της απουσίας σας.Και εσείς κ.Βολιώτη μην θέλετε να πέσεται στο επίπεδο του κ.δημάρχου,μην είστε ο άλλος κ.Λιάσης και προσπαθείται να τον καλύψετε.Ευχαριστούμε την δημοτική αρχή και προσωπικά τον απόντα από τα προβλήματ ατων δημοτών κ.Δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.