a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Ι.Κ.Α. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ







Το ιστορικό ενός εγκλήματος…



 



Αν θέλετε να μάθετε με ποιον τρόπο μπορείτε να διώξετε μια Δημόσια Υπηρεσία από τον τόπο σας, ρωτήστε τον Δήμαρχο του Δήμου Αμυνταίου,   κ. Ιωσηφίδη.
Αυτός λοιπόν, θέλοντας να έχει την προσωπική του άπλα στον Δήμο, με οδηγό, ιδιαιτέρες γραμματείς, ειδικούς συμβούλους και να μην τον ενοχλεί κανένας εκ των συμβούλων του και κυρίως Δημότης, αφού έβρισε, απείλησε και στο τέλος έκανε εξώδικο στο ΙΚΑ για να φύγει, κατάφερε να έρθει το έγγραφο κλεισίματος του Υποκαταστήματος του Αμυνταίου, το οποίο φιλοξενούσε και τον ΕΟΠΠΥ, με όλα τα δυσμενή επακόλουθα για τους Δημότες. Στο τέλος, και μετά από όλα αυτά, αφού ήρθε αντιμέτωπος με τα παράπονα των Δημοτών, την αντίδραση των υπαλλήλων του ΙΚΑ, των φορέων του Δήμου, και της αντιπολίτευσης, έφερε το θέμα στο Δημ. Συμβούλιο και μετά από ομόφωνη απόφαση, έγινε έγγραφο προς τα κεντρικά του ΙΚΑ, για την παραμονή του.
Δήμαρχε, τώρα, δεν αναρωτιέσαι πόσο λάθος έκανες;
Κατάλαβες τη ζημιά που έκανες με τις άτοπες ενέργειές σου;
Αντιλαμβάνεσαι, ότι μέρα με την μέρα, μήνα με τον μήνα, κάνεις όλο και μεγαλύτερο κακό στους Δημότες;
Δεν συγκινήθηκες με το κλείσιμο του Ο.Τ.Ε., της Εφορίας;
Δήμαρχε, με τον τρόπο που λειτουργείς και το ενδιαφέρον σου, για δικό σου όφελος, μόνο για τα ενεργειακά (ΔΕΗ-ορυχεία), σου λέμε μόνο ένα:

Οι Δημότες, θα σε στείλουν για «ανακύκλωση»…

4 σχόλια:

  1. Η ταλαιπωρία των δημοτών του Αμυνταίου, θα είναι μεγάλη και άδικη, χωρίς τις απαραίτητες δημόσιες υπηρεσίες.
    Ο καλλικρατικός δήμος του Αμυνταίου έχει να παίξει ένα ρόλο, το ρόλο της πρωτεύουσας και όχι ενός παρηκμασμένου κεφαχωρίου.
    Και θα το πω γι' ακόμη μία φορά: To νου σας στο Κέντρο Υγείας μην έχουμε τίποτα δυσάρεστα κι εκεί.
    Και το λέω αυτό, γιατί το ένα φέρνει τ' άλλο.

    Όχι μόνο μεγάλα λόγια κύριοι της σημερινής δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου αν ήταν σε χώρο του δήμου το Κ.Υ.Αμυνταίου,θα το είχε διώξει ο δήμαρχος μέχρι τώρα οποσδήποτε,βλέπεις έχει την μοναδική ειδικότητα σε τέτοια θέματα!Βλέπεις τώρα είναι μόνος του στον μισό 2ο όροφο του δήμου και δεν τον ενοχλεί κανένας,έχει τις ιδιαιτέρες του(3),του ειδικούς συμβούλους του(2-3),έχει τον οδηγό του (ευτυχώς έναν),μήπως έχει και μασέρ για να χαλαρώνει από την πολύ δουλειά?λέπε δημότη τι έκανες,βλέπε τα χάλια σου.Ο ένας έγινε Πατριάρχης,ο άλλος σκλαβάκι του αφέντη του,ο άλλος βιαστής του περιβάλλοντος και οι υπόλοιποι μούγκα,βλέπετε όλοι τους παίρνουν το δωράκι τους,όλοι τους παίρνουν το κάτι τι τους!Λαμόγια θα έρθει η ώρα σας!

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο έτσι είναι, ο δήμος μας έγινε ξάφνου ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΣ και θέλει άπλα...

      Διαγραφή
  2. Δήμαρχε,τώρα που τα κατάφερες να διώξεις το ΙΚΑ,θυμήσου ότι έμεινε ο ΟΑΕΔ.Αααααα ξέχασα ότι στεγάζεται σε άλλο οίκημα,διότι αν στεγάζονταν στο κτήριο του δήμου,σιγά να μην το άφηνες!Τώρα ικανοποιήθηκες?Στην έκτακτη συνεδρίαση ήσουν σαν την βρεγμένη γάτα και έκανες πολλές κωλοτούμπες.Περίμενες να πούνε για βρισιές,απειλές και εξώδικα,αλλά δεν σου έκαναν το κέφι.Σε άφησαν στην αγωνία σου!Τώρα που θα πάτε κάτω στους αρμόδιους του ΙΚΑ,φαντάζεσαι όταν θα πούνε εκεί στην ομάδα που θα είστε,ότι εσείς κ.δήμαρχε μας κάνατε εξώδικο,τώρα τι ζητάτε?Τι θα απαντήσεις?Τι θα μας πεις στον κόσμο στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.