a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ VIDEO...Η ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΙΩΣΗΦΙΔΗ



Η δύναμη της αλήθειας
όταν τηρούνται ίσοι όροι στο διάλογο.

 Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο τον τρόπο με τον οποίο απογυμνώνεται ο δήμαρχος Αμυνταίου κος Ιωακείμ Ιωσηφίδης , από τον μελλοντικό δήμαρχο κο Θεοδωρίδη , ο οποίος  χρησιμοποιεί ως μόνο όπλο του … τις αποδείξεις.....



 
            Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο τον τρόπο με τον οποίο απογυμνώνεται ο δήμαρχος Αμυνταίου κος Ιωακείμ Ιωσηφίδης , από τον μελλοντικό δήμαρχο κο Θεοδωρίδη , ο οποίος  χρησιμοποιεί ως μόνο όπλο του … τις αποδείξεις.
            Δείτε σε πόσες αντιφάσεις  και υπερβολές καταφεύγει ο απερχόμενος δήμαρχος Αμυνταίου στην απέλπιδα προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα , σε μια αντιπαράθεση με ίσους όρους.
            Έτσι λοιπόν ανακαλύψαμε όλοι το επάγγελμα του μέλλοντός μας: ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ.
Ανακαλύψαμε το ύψος της συμμετοχής του στα διάφορα χαρτοφυλάκια και εξ αυτού μπορούμε, συνδυάζοντας και τις υπόλοιπες κινήσεις του  να υποθέσουμε και τις προθέσεις του , όπως  π.χ. το ότι όπως δήλωσε «κατέχω 300.000 μετοχές της Πειραιώς» και από την άλλη η επισύναψη δανείου 1.900.000€ από την Πειραιώς ενώ μπορούσε  να το αποφύγει και να απαλλάξει το δήμο από χαράτσι 700.000€, μας βάζει σε σκέψεις.
Η σχέση του με τη ΔΕΗ : «κατέχω 300.000 μετοχές της ΔΕΗ» και από την άλλη η απευθείας ανάθεση  έργου 5.000.000€ στην ΓΑΙΑ από τη ΔΕΗ ,επίσης μας προβληματίζει ,κτλ κτλ.
Δείτε, θαυμάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 




Για τον συνδυασμό ¨Με Συνέπεια και στο αύριο¨
 Κώστας Θεοδωρίδης
 Υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου



4 σχόλια:

  1. Τι ακριβώς απογυμνοθηκε εδώ?
    Ακόμη δεν κατάλαβα. Μόνο ο Θεοδωρίδης εκτεθηκε για άλλη μια φορά. Μπάλα κανονικά τον παίζει ο δήμαρχος τον Θεοδωριδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΑΚΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! Ο ΑΛΛΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξυπνα βουρλο το μπλαγακι και το γιουσουφακι τρονε τα λευτα του κοσμακι αφου αυτοι 4 χρονια κυβερναν βρε χαιβανακι!!!

      Διαγραφή
  3. τα λευτα του κοσμακι τα τρωει ο γιουσουφ και τα τσιρακια του τυπου μπλαγας και δεν συμαζευετε και φευγουν τα λευτα του δημου σε ρουμανιες αθηνες και εξωχικα σε χαλκιδικες σας πηρε χαμπαρι ο κοσμος γιουσουφια ουουστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου.